neljapäev, 28. aprill 2016

28.04.2016 - neljapäev tööpäev

Meie kodu peatus
Ärgates täna hommikul tekkis mõte, et miks vanajumal meie poolt enam ei ole. Ta on meile kinkinud vaid mõned väga ilusad ilmad aga enamikus ikka külmad, tuulised ja vihmased. Tänane hommik ei olnud sugugi optimistlik, eilne hiline tulek andis kehas tunda. Vaadates ukseavast välja pole me paar päeva näinud juba ka meie jänest ... Huvitav. Mis ikka, kohvi, võileib ja asjad kokku ning tavapärane jalutuskäik rongijaama.






HELI
Tööle minnes tervitas mind ees tühjus, kõik olid kuhugi kadunud, seega minagi tõttasin Julie tuppa, mis täna ei olnud lukus. Julie veel magas voodis ning mul tuli ta äratada. Juliel võtab hommikule nn käima saamine väga kaua aega ning ta on valmis suhtlema pigem pärast lõunat. Vaikne, rahulik äratus  ja suunamine hommikuse protseduuri juurde on saanud juba tavapäraseks tegevuseks. Täna soovis ta ka intiimpesu. 
Protseduurid lõpetatud prillide pesu ja kõrva kuuldeaparaadid, olime valmis liituma teistega. Täna olime tööl neljakesi - Anni, Pia, mina ja üks naine teisest majast (nime ei tea). Tavaliselt ongi väga kiire just hommikul, seepärast oli meil abiks teisest majas üks naine, tema lahkuski pärast lõunasööki.  Julie palus täna, et kas ma võtaks ratastooli ja me läheksime linna peale. Tooli leidmisega läks meil aega, sest üldjuhul on siin kõikidel omad invavahendid aga Juliel ainult rulaator. Lõpuks palusin Annil küsida Sigridi käest, see õnnestuski. Riietumine ja võtsime teekonna alevi peale. Juliel oli Soov minna ALDI keti poodi. Enne poodi sisenemist leidsin rahakoti, mille andsin poe kassapidajale. Näitasin poes talle erinevaid kaupu ning Julie leidis omale vajalikud asjad. Kassas makstud ning seljakotti pakitud, taas tagasitee hooldekodusse. Istusime Julie tuppa korra toolidele ning lubasime endale ühe jäätise, mille ta oli poest ostnud. Kell juba liikus lõuna poole, seega tuli tegeleda laua katmisega. Tõin koridorist ära meie toidukäru ning hakkasin alles lahti võtma toitu siis, kui enamik oli laua taga. Lõunaks oli täna ahjus tehtud sealiha ning magustoiduks mangokompott vahukoorega (mitte magus). Paljud ei söönuks magustoitu. Taas igapäevane koristus ning Julie kutsus mind oma tuppa dringile, ütlesin, et tulen veidi aja pärast, enne lõpetan koristamise.
Seega pärast lõunat astusin Julie tuppa ning otsisin klaasid ning jääd ning lubasime endale Bayles likööri veidi ning ajasime juttu. Pöörasime pilgud koputusest peale ning nägime, et Pille oli mulle juba järgi tulnud. Pillega istus  ja sai osa snapsust ja jutuvestlsuest.

PILLE
See on vaga hea tool
Nii siis selle nadala viimane paev algas rahulikult. Ootasime Olega lasteaialaste kulastust, kuid lopuks kui aeg kaes saime teada et see tuhistatti. Mis siis ikka tuli toole hakata. Tana oli meid usna palju majas. Kolm paris toolist ja mina, seega sain jalle endale koik aeganoudvad tood. Nagu Anette toitmine ja Tove jalgimine, et ta plehku ei paneks laua aarest ja koik ilusti ara jooks sooks. Kuna meie sarav Susse on natuke haige, siis pidin ka temal sima peal hoidma ja aitama juua, kuna ta ei jaksa klaasigi kaes hoida.

Tegin ka tana vaikese avastuse, kui lappasin nende kohalikku lehte. seal kahel lehel oli palju kuulutusi mida ilustreerisid paljad naiste kehad. Olin imestunud ja uurisin, kas neil on prostitutsioon legaalne. Nii see aga pole. Sealsed kuulutused on nii nimetatud Massaazi pakkuvad teenudes. See on legaalne.

Õhtul koju sõites tervitas meid juga päike ning paitas armsalt me põskesid. Otsustasime teha väikese tiiru jalgratastega ning läksime vaatama enda meelest alpakasid, mida olime näinud auto aknast. Kohale jõudes ei olnud loomad sugugi tee ääres vaid kaugemalning läksime ratastega külavaheteele, kus tuvastasime, et need on hoopis pigem metsainventuuri ja neid oli karjas palju. Loomad olid arad ning meid märgates põgenesid kaugemale. Arvasime, et ju neid kasvatatakse pigem jahi hooajaks - kes teab. Kihutasime ratastega läbi veel poest ning ringiga kodu poole. Istusime siis mõlemad arvuti taha, veidi nokkimised õhtusöögi näol ning siin me kirjutame oma blogisid.

Rõõmsat neljapäeva õhtut, homme on juba REEDE :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar