pühapäev, 10. aprill 2016

10.04.2016 - pühapäev puhkepäev

Pühapäev tore päev, keegi tööle ei läe - meenuvad mulle laulusõnad. Meiegi tegime endale täna hommikul erilise hommikusöögi: pannkoogid maasikate, apelsiinidega ja vahukoorega. Tunnistan, et mina polnud kunagi söönud pannkooke vahukoorega, kuid tõesti maitses hea.
Ilm oli pilves ning otsustasime tegeleda koduste koolitöödega. Uskuge vöi mitte, kuid see vöttis meil aega kuni kella 14.00 ni. Veidi hinge tõmmatud ja kodustega suheldud, otsustasime ette võtta pikema jalutuskäigu. Ilm oli muutunud soojaks ning meie jalutuskäik kujunes pea 10 km pikkuseks. Möödusime aiandist ning viskasime pilgu sinna sisse: palju lilli ja puid, põõsaid. Jalutasime mööda nn jõge (ei saanud aru oli see looduslik võimpigem kunstlik), kus kohtusime luikede ja partidega. Igal pool palju põlde ja väga korras õued ning uued laohooned tehnika jaoks.
Koju jõudes väike lõõgastuseks ning suhtlus kodustega. Täna õhtul oli Pille toimkonnas ning tegi omletti värske salatina ning röstitud Hiiu leivaga. Kõht täis, hakkas Heli kuduma ning Pille kaevus arvuti sügavustesse.

Hommikusöök: pannkoogid vahukoore, apelsiinide ja maasikatega


Meie igapäevane liiklusvahend: rong 510R
KEVADINE LILLEAE


Meie karvased poisid
Tahtsin peita...ei õnnestun, Helil ka ei õnnestunud peituse mäng        

Kui poeg helistab ja ütleb:" Tahan, et sa minu juurde tuled", siis mis minul muud üle jääb, kui tuleb hääletama hakata. Esimene nädal sai täna täis. Igatsus lähedaste järgi on juba südamesse pugenud. 

Mullmullmullmull väiksed kalad, kus on teie väiksed jalad......

Tuleb neid kalu, siis püüdma hakata.... õhtusöök vaja teha ju






Selle elumaja me võtaksime kaasa

Heli lilledega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar